Кисло-солодкий капустяний суп

Кисло-солодкий суп підійде для приготування і в мультиварці. Просто з’єднайте всі інгредієнти, перемішайте та готуйте. Він наповнить ваш дім чудовим ароматом, і так його можна зберігати теплим до подачі.
Інгредієнти:

  • Капуста білоголова 1 шт.
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Часник, зубчики 2 шт.
  • Паста томатна 2 ст. л.
  • Паприка мелена за смаком
  • Морква 2 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Овочевий бульйон 8 склянок
  • Томати терті 2 склянки
  • Оцет яблучний 4 ст. л.
  • Цукор 2 ст. л., лимонний сік 2 ст. л.
  • Розігрійте олію у великій каструлі з товстим дном на середньому вогні. Додайте цибулю і пасеруйте, поки вона трохи не пом’якшиться, приблизно 3 хвилини. Додайте часник, томатну пасту, перець і перемішайте. Варіть ще хвилину.

    Додайте в каструлю нашатковану капусту, моркву і лавровий лист. Залийте капусту бульйоном, помідорами, оцтом і коричневим цукром. Перемішайте. Доведіть до кипіння та відрегулюйте вогонь. Накрийте кришкою і тушкуйте, поки капуста не стане повністю готовою і м’якою, 25-30 хвилин.

    Додайте лимонний сік і приправте сіллю і перцем за смаком. За потреби додайте більше цукру або приправ. Подавайте, посипавши свіжою петрушкою та свіжомеленим перцем. Зберігайте залишки в герметичному контейнері в холодильнику до 5 днів.

    Джерело

    Читайте також  Веганський «Олів'є» — без яєць і м'яса

    Be the first to comment

    Leave a Reply