Картопляні фрикадельки — новий погляд на картоплю

Скористайтеся цим простим рецептом картопляних фрикадельок і приготуйте повноцінний обід в одній страві менше, ніж за годину! До речі, ви можете готувати страву і без начинки — буде смачно!
Інгредієнти:

  • Картопля 5 шт.
  • Варена картопля 5 шт.
  • Крохмаль 4 ст. л.
  • Борошно пшеничне 4 ст. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Чорний перець 1/2 ч. л.
  • Начинка:

    М’ясний фарш за смаком
    Цибуля за смаком.

    Засмажка:

    Свиняча копчена грудинка 100 г
    Цибуля 1 шт.

    Відваріть 5 картоплин у кожушках до готовності.

    Натріть 5 сирих картоплин на тертушці, відтисніть вологу.

    Змішайте в мисці обидва види картоплі, додайте борошно, крохмаль, перець та сіль.

    Підсмажте фарш з цибулею в сковороді та дайте охолонути.

    Мокрими руками сформуйте фрикадельки, як показано на відео. Запаніруйте борошном.

    Відваріть у киплячій підсоленій воді, допоки фрикадельки не спливуть на поверхню.

    Для засмажки наріжте дрібно цибулю та грудинку, підсмажте та подавайте з фрикадельками.

    Джерело

    Читайте також  Італійські котлетки в томатній підливці

    Be the first to comment

    Leave a Reply