Пельмені, напевно, люблять усі. А осб коли ми чуємо щось про китайську кухню, не рідко насторожуємося. Але не цього разу – обіцяємо, буде смачно!
Інгредієнти:
Приготування:
Почни з начинки. Дрібно наріж капусту і склади в чашу. Посоли, злегка примни і дай настоятися доти, поки вона не пустить сік.
Сік відіжми і проціди в чашку об’ємом 380 мл.
Наріж цибулю, кінзу і натри імбир.
Перекрути м’ясо.
Змішай всі інгредієнти, додай соєвий соус і перемішай. Видави в начинку часник, а зелену цибулю поклади зверху і вилий на нього кунжутне масло.
Ще раз перемішай і додай крохмаль.
Накрий начинку плівкою і постав на годину в холодильник.
Переходь до приготування тіста. У чашку з капустяним соком додай воду.
Закип’яти воду, додай сіль і масло.
Просій борошно, зроби в ньому поглиблення і влий окріп.
Перемішуй тісто спочатку виделкою, а потім руками.
Зроби з тіста кулю, накрий пінкою і залиш на 10 хвилин.
Розділи тісто на чотири частини. З однієї сформуй ковбаску, роздягли її на 11 кульок.
З кульки тесту сформуй корж. Зверни увагу на те, що краї коржа повинні бути тонше ніж центральна частина.
Коли все коржі будуть готові, склади їх і накрий плівкою.
Візьми два, поклади начинку в центр кожної і сформірйй шви.
Заготовки складовій на подпиленний борошном дошку.
Розігрій сковороду, додай 2 ст.л. масла, виклади пельмені швом вгору.
Близько трьох-п’яти хвилин смаж дно пельменів.
Влий на сковороду гарячу воду, так, щоб пельмені були покриті майже на половину і накрий кришкою.
Через п’ять хвилин, коли вода повністю випарується зніми з вогню.
Готові пельмені виклади на тарілку.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.