опис
Бабусин суп з галушками – це страва, яка готується практично за 30 хвилин! Простий рецепт першої страви, яка збагачена куркою, овочами і смачними галушками.
Інгредієнти
Харчова цінність страви “Бабусин суп з галушками” (на 100 грам)
- Білки 5.5 гр.
- Жири 2.6 гр.
- Вуглеводи 16.5 гр.
- Калорії 117 ккал.
КОРОТКО
Покроковий рецепт з фото
01. У важку жаровню або велику широку каструлю залийте курячий бульйон, додайте теплу воду, покладіть вершкове масло і всі приправи (для цієї страви добре підходить цибульний порошок, сушений часник, сіль, петрушка, базилік і чорний мелений перець). Надішліть каструлю на плиту, накрийте її кришкою і доведіть вміст до кипіння.
02. Тим часом помийте холодною водою курячу грудку, промокніть паперовим рушником і на обробній дошці наріжте її невеликими скибочками. Додайте подрібнену курячу грудку в каструлю з окропом. Розмішайте, щоб об'єднати всі інгредієнти.
03. У досить великого розміру мисці змішайте просіяне борошно і тепле молоко високої жирності. За допомогою вінчика енергійно струсіть вміст миски, щоб добре скласти борошно в молоці. Ви створите гладку суміш борошна для згущення вашого майбутнього супу.
04. Повільно вилийте утворену суміш борошна в каструлю до решти продуктів, постійно помішуючи. Додайте заморожені овочі (морква і горошок), перемішайте і накрийте кришкою.
05. Тим часом змішайте інгредієнти для галушок в середній мисці: просіяне борошно, розпушувач, сіль, вершкове масло і молоко до однорідності. Добре перемішайте вилкою.
06. Зніміть кришку з каструлі і знову добре перемішайте. Киньте галушки в суп по одній, виготовляючи їх з допомогою столової ложки. Зменшіть вогонь, перемішайте все, накрийте каструлю кришкою і варіть, поки суп не стане досить густим, близько 10 хвилин.
07. Готовий бабусин суп з галушками розлийте в глибокі супниці і подавайте, обов'язково гарячим, до столу зі свіжим м'яким хлібом або хлібцями. Можна суп прикрасити попередньо нашаткованою зеленню.