Ароматний суп з запеченими овочами

За кольором цей суп нагадує томатний, але його смак яскравіший і багатший.
Інгредієнти:

  • помідори — 5-6 шт;
  • болгарський перець — 1/2 шт;
  • цибуля — 1 шт;
  • часник — 4 шт;
  • оливкова олія — 1-2 ст. л;
  • сіль;
  • перець;
  • паприка;
  • цукор;
  • вода або бульйон;
  • вершки 20% — 100 мл, хліб, моцарела.
  • Спосіб приготування:

    Овочі помити, почистити і нарізати великими шматками, викласти у форму, застелену пергаментом, додати дрібку цукру, перцю, паприки і чайну сіль. Усе полити оливковою олією. Запікати овочі в духовці, розігрітій до 190 градусів, 35-40 хвилин.

    Печені овочі подрібнити на пюре за допомогою блендера. Сік, який виділився під час запікання, відправити теж у чашу. Додати приблизно 100 мл вершків і трохи води або бульйону за потреби.

    Подавати обов’язково з сирним сендвічем — виходить неймовірне поєднання!

    Джерело

    Читайте також  Рисові млинці з грибами

    Be the first to comment

    Leave a Reply