Весільний суп — це традиційна італійська перша страва, що складається з овочів, мʼяса і рису або макаронних виробів. Готують її зовсім не з того приводу, як можна було би подумати.
Інгредієнти:
Для фрикадельок:
Яловичий фарш 450 г
Молоко 2,5% 60 г
Пармезан тертий 50 г
Панірувальні сухарі 55 г
Петрушка, гілочка 15 г
Яйця курячі 1 шт.
Сіль 0.5 ч. л.
Перець чорний мелений 0.5 г.
Підготуйте інгредієнти: петрушку подрібніть, моркву почистьте і наріжте, натріть сир і подрібніть шпинат.
Покладіть всі інгредієнти для фрикадельок у миску та добре перемішайте чистими руками до повного з’єднання. Сформуйте мініфрикадельки розміром приблизно від 2-2,5 см і помістіть їх у миску. Відкладіть.
Розігрійте оливкову олію в каструлі на середньо-сильному вогні. Додайте моркву і пасеруйте декілька хвилин, або поки вона не стане м’якою.
Додайте в каструлю фрикадельки і курячий бульйон і доведіть до кипіння, періодично помішуючи. Додайте шпинат, орзо, сіль і перець. Зменште вогонь до середнього та варіть приблизно 10-15 хвилин, поки фрикадельки і орзо не приготуються.
Розлийте суп по тарілках і подавайте з тертим сиром.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.