Смачний і простий суп з фрикадельками і овочами

Візьміть для цього супу трохи свіжих заморожених овочів, дві жменьки смачного фаршу та найпростіші спеції. Легка поживна смакота буде у вас на столі за 30 хвилин!
Інгредієнти:

  • Стручкова квасоля 600 г
  • Цибуля порей 90 г
  • Морква 1 шт.
  • Корінь селери 300 г
  • Олія соняшникова 60 мл
  • Сіль, перець чорний мелений і зелень за смаком.
  • Для фрикадельок:

    М’ясний фарш 400 г
    Цибуля ріпчаста 1 шт.
    Сіль і перець чорний мелений за смаком.

    Цибулю-порей, моркву і селеру почистьте, помийте і наріжте шматочками. Стручкову квасолю помийте і наріжте брусочками по 1 см довжиною.

    У каструлю з товстим дном влийте олію, підігрійте та обсмажте цибулю-порей, моркву, селеру до напівготовності. Налийте 2,5 л гарячої води, доведіть до кипіння і посоліть. Покладіть брусочки квасолі та варіть 5 хвилин.

    Для фрикадельок цибулю подрібніть і покладіть у фарш. Посоліть, поперчіть і сформуйте невеликі кульки. Покладіть у киплячий суп і варіть 10 хвилин. У кінці додайте подрібнену зелень.

    Джерело

    Читайте також  Кримський янтик з м'ясом

    Be the first to comment

    Leave a Reply