Курячий суп з плавленими сирками

Цей суп може стати вашим улюбленим!
Інгредієнти:

  • Курятина 300 г
  • Оливки 200 г
  • Плавлений сир 3 шт.
  • Макарони 150 г
  • Картопля 3 шт.
  • Часник 15 г
  • Морква 1 шт.
  • Сіль, сухарики і зелень за смаком.
  • Каструлю на 4 літри наповнити водою, лишаючи зверху простір завбільшки у три пальці.

    У киплячу підсолену воду покласти курятину. Я використовую супові набори — залишки кісток із м’ясом після приготування інших страв з крильцями та шиями. Такий набір не обов’язково збирати самостійно, його можна купити у багатьох супермаркетах. Він найкраще підходить для бульйону, адже завдяки шкірці, кісткам та жилам він виходить наваристим та запашним. Також можна використати чверть — гомілку зі стегном.

    Поки бульйон вариться, нарізати оливки кільцями (не тонко, з однієї оливки має вийти приблизно три кільця), сирки — на крупні квадратики. Половину морквини нарізати кружками, картоплю — кубиками приблизно по 5 сантиметрів.

    Коли бульйон буде майже готовий, дістати курятину, обрізати м’ясо з кісток та повернути до супу. Також додати картоплю, через 5-7 хвилин — пів склянки макаронів.

    За кілька хвилин додати сирки, постійно помішуючи суп. Сирки мають повністю розтанути. Залишити на повільному вогні на 2-3 хвилини.

    Додати моркву та оливки, ретельно перемішати та залишити ще на 3-5 хвилин.

    Розлитий по тарілкам суп посипати зеленню та сухариками з білого хліба.

    Джерело

    Читайте також  Яблучні деруни — соковиті млинці по-українськи

    Be the first to comment

    Leave a Reply