Швидкий та смачний суп з яйцем

Основою цього китайського швидкого супчику є збиті курячі яйця. Так, доволі незвично, але швидко та смачно. Окрім красивих смужок збитих яєць супчик може похвалитися м’ясистими грибами, які роблять суп ще привабливішим та ситним.
Інгредієнти:

  • Яйця курячі 3 шт.
  • Курячий бульйон 800 мл
  • Крохмаль кукурудзяний 30 г
  • Корінь імбиру свіжий 2 г
  • Соус соєвий 15 мл
  • Цибуля зелена 45 г
  • Гриби шиїтаке 300 г
  • Перець чорний мелений 0.5 г
  • Сіль за смаком.
  • Помийте та обітріть паперовими рушниками яйця. Розбийте їх у глибоку мисочку.

    Помийте та наріжте великими шматками гриби. Помийте та подрібніть зелену цибулю.

    Натріть корінь імбиру в невеличку тарілку. Розмішайте 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю в ½ склянки бульйону.

    Візьміть глибоку каструлю. З’єднайте у ній решту бульйону, тертий імбир, соєвий соус, зелену цибулю, перець та сіль. Доведіть рідину до кипіння. Постійно помішуючи, додайте в каструлю бульйон з крохмалем.

    Добре збийте у мисці яйця та влийте тоненькою цівкою в суп, при цьому постійно помішуючи суміш. Яйця повинні розпастись на стрічки. Вимкніть вогонь та одразу подавайте суп до столу.

    Джерело

    Читайте також  Уха у мультиварці

    Be the first to comment

    Leave a Reply