Польський суп з солоними огірками

На його приготування треба витратити не більше 20 хвилин, а задоволення від цієї страви буде набагато довшим. Суп можна готувати на воді або овочевому бульйоні.
Інгредієнти:

  • Масло вершкове 73% 1 ст. л.
  • Олія 2 ст. л.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Картопля 3 шт.
  • Солені огірки 200 г
  • Сметана 30% 200 г
  • Овочевий бульйон 1 л
  • Перець духмяний мелений 1/3 ч. л.
  • Сіль 1/2 ч. л.
  • Лавровий лист 2 шт., зелень 50 г.
  • Цибулю та огірки нарізати дрібно. Картоплю — нарізати кубиками.

    У каструлі розігріти вершкове масло та олію, додати цибулю та моркву та пасерувати до м’якості.

    Додати картоплю, влити бульйон і готувати, доки картопля не стане майже готовою.

    Додати огірки та за 4-5 хвилин — сметану. Перемішати, довести до кипіння.

    Довести до смаку сіллю та перцем. Подавати із зеленню.

    Джерело

    Читайте також  Бастурма із яловичини

    Be the first to comment

    Leave a Reply