Цей рецепт ухи у мультиварці — легкий, трав’яний і наповнений ніжним рибним ароматом. Впевнені, що немає нічого кращого за насичений бульйон зі шматочками риби, моркви та картоплі.
Інгредієнти:
Філе риби помийте і наріжте шматочками. Картоплю і моркву очистіть, помийте і наріжте кубиками. Цибулю очистіть і подрібніть.
Шматочки риби і підготовлені овочі покладіть у чашу мультиварки, додайте томатну пасту, сіль, спеції і лавровий лист. Залийте водою і перемішайте. Закрийте кришку, виберіть програму «Суп», встановіть час приготування 40 хвилин і закрийте кришку. Натисніть кнопку «Старт» і готуйте до закінчення програми.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.