Салат з печінкою — бюджетно і смачно

Субпродукт так мало потребує зусиль для приготування, — лише зачистити та зварити. А ось стравам печінка надає неповторного смаку!
Інгредієнти:

  • Печінка 200 г
  • Огірки мариновані 3 шт.
  • Печериці мариновані 200 г
  • Яйця курячі 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сіль і перець чорний мелений за смаком
  • Майонез 72% 200 г
  • Олія соняшникова 30 мл
  • Зелень за смаком.
  • Печінку помийте і зваріть до готовності в підсоленій воді. Дайте охолонути, потім наріжте брусочками.

    Цибулю і моркву очистьте, наріжте кубиками й обсмажте на олії до золотистого кольору.

    Яйця зваріть круто, охолодіть, очистьте і натріть на середній тертці. Огірки та гриби наріжте кубиками.

    У салатник складіть шматочки печінки, огірків, грибів, пасеровані овочі, терті яйця, майонез і перемішайте. Прикрасьте зеленню.

    Джерело

    Читайте також  Курячий суп з зеленими галушками

    Be the first to comment

    Leave a Reply