Клопотенко розсекретив, чим пригощав Майкла Дугласа у своєму ресторані


Клопотенко розсекретив, чим пригощав Майкла Дугласа у своєму ресторані

Відомий український шеф-кухар, блогер та ведучий Євген Клопотенко розповів фанам, що у середу, 11 вересня, організовував обіди для голлівудського актора Майкла Дугласа та держсекретаря США Ентоні Блінкена з американською делегацією у ресторані «100 років тому вперед», співзасновником якого він є.

Читайте також: Серіали Netflix: найкращі на тижні 2 – 8 вересня 2024 року

«Тільки що Майкл Дуглас був. Через три години був Ентоні Блінкен. Тут перекрили все. А я просто переможець п’ятого сезону “МастерШеф”» , — похвалився він.

Клопотенко розсекретив, чим пригощав Майкла Дугласа у своєму ресторані
Клопотенко годував Дугласа та Блінкена instagram.com/klopotenko

Кулінар поділився знімками з поважними гостями у своєму акаунті в інстаграмі та на сторінці закладу. В одній із публікацій Клопотенко розсекретив, якими стравами української кухні пригощав володаря Оскара та американських дипломатів. За словами шеф-кухаря, він нагодував Дугласа та Блінкена борщем, качаною кашею, копченими грушами, домашньою олією зі спеціями, закускою з білим буряком, верещакою, квасом та свіжим хлібом. Ресторатор зазначив, що актор та політик «дуже оцінили» українську кухню.

Клопотенко розсекретив, чим пригощав Майкла Дугласа у своєму ресторані
Клопотенко годував Дугласа та Блінкена instagram.com/klopotenko

«Українізація світу відбулася сьогодні в “100 років тому вперед”. Держсекретар США Ентоні Блінкен. Мій шок в шоці. Надіюсь він надихнувся на рішення, про які ми з вами мріємо (дуже далекобійні). Актор Майкл Дуглас поїв у нас і тепер його основний інстинкт — це навернути борщу із салом», — пожартував Євген у дописі.

https://www.instagram.com/p/C_x9Cy6MLIh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

https://www.instagram.com/p/C_x8EMkM921/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Печать страницы

Читайте також  Крадіжка десертів та нічні походеньки до дівчат: як бешкетував Артем Пивоваров

Be the first to comment

Leave a Reply