Різ Візерспун відреагувала на чутки про роман з Кевіном Костнером

Різ Візерспун відреагувала на чутки про роман з Кевіном Костнером

Через місяць після офіційного розлучення голлівудкої кінозірки Кевіна Костнера з другою дружиною, дизайнером сумочок Крістін Баумгартнер, у Мережі почали поширюватися чутки про новий роман актора. У західних ЗМІ з’явилася інформація, що Костнер тепер зустрічається з американською акторкою та продюсеркою Різ Візерспун. Джерела з оточення пари нібито стверджували, що Кевін і Різ одне одному «дзвонили та писали текстові повідомлення під приводом пошуку ідеального сценарію, але це стає майже повсякденним явищем».

Читайте також: Єн Сомерхолдер із «Щоденників вампіра» пояснив, чому закінчив акторську кар’єру

47-річна Візерспун теж нещодавно пережила розлучення з другим чоловіком: у березні 2023 року вона оголосила про закінчення свого 12-річного шлюбу з Джимом Тотом. Після цього її особисте життя стало джерелом пильної уваги преси у наступні місяці. 

Чутки про стосунки з 68-річним Костнером швидко набрали обертів в Інтернеті, тож Візерспун доручила своєму представнику випустити заяву зі спростуванням.

«Ця історія повністю сфабрикована і не відповідає дійсності» , — сказав прессекретар акторки в коментарі виданню Just Jared.


Печать страницы




Читайте також  Оля Цибульська розповіла про закоханість 6-річного сина