Весільний суп з фрикадельками

Весільний суп — це традиційна італійська перша страва, що складається з овочів, мʼяса і рису або макаронних виробів. Готують її зовсім не з того приводу, як можна було би подумати.
Інгредієнти:

  • Оливкова олія 15 мл
  • Морква 1 шт.
  • Курячий бульйон 1.8 л
  • Шпинат 60 г
  • Паста орзо 150 г
  • Сіль 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений 1 ч. л.
  • Сир пекоріно романо за смаком.
  • Для фрикадельок:

    Яловичий фарш 450 г
    Молоко 2,5% 60 г
    Пармезан тертий 50 г
    Панірувальні сухарі 55 г
    Петрушка, гілочка 15 г
    Яйця курячі 1 шт.
    Сіль 0.5 ч. л.
    Перець чорний мелений 0.5 г.

    Підготуйте інгредієнти: петрушку подрібніть, моркву почистьте і наріжте, натріть сир і подрібніть шпинат.

    Покладіть всі інгредієнти для фрикадельок у миску та добре перемішайте чистими руками до повного з’єднання. Сформуйте мініфрикадельки розміром приблизно від 2-2,5 см і помістіть їх у миску. Відкладіть.

    Розігрійте оливкову олію в каструлі на середньо-сильному вогні. Додайте моркву і пасеруйте декілька хвилин, або поки вона не стане м’якою.

    Додайте в каструлю фрикадельки і курячий бульйон і доведіть до кипіння, періодично помішуючи. Додайте шпинат, орзо, сіль і перець. Зменште вогонь до середнього та варіть приблизно 10-15 хвилин, поки фрикадельки і орзо не приготуються.

    Розлийте суп по тарілках і подавайте з тертим сиром.

    Джерело

    Читайте також  Картопля дюшес — французький гарнір

    Be the first to comment

    Leave a Reply