Вареники з молодою капустою

Ви можете додати печериці, трохи часнику та улюблену зелень до начинки. Ще одна порада — вийміть яйце завчасно з холодильника, щоб воно досягло кімнатної температури. Оскільки тісто без дріжджів, йому не потрібно додатково відстоюватися, тож рецепт зекономить ваш час.
Інгредієнти:

  • Борошно 3 склянки
  • Капуста молода 800 г
  • Вода гаряча 1 склянка
  • Яйце куряче, велике 1 шт.
  • Олія, сіль і чорний перець за смаком
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
  • У глибокій мисці змішайте борошно, яйце та сіль. Додайте олію та дуже гарячу воду, швидко замішайте тісто. Дайте йому відпочити 15 хвилин.

    Дрібно наріжте капусту.

    Моркву та цибулю наріжте дрібними кубиками та обсмажте на невеликій кількості олії до м’якості. Додайте капусту, посоліть та поперчіть. Протушіть до м’якості.

    ТІсто для вареників розкатайте в тонкий пласт, виріжте кружечки з допомогою чашки або склянки. Покладіть всередину кожного начинку, щільно защипніть краї.

    Джерело

    Читайте також  Бограч по-закарпатськи