Суп з рибних консервів

Суп з рибних консервів – страва, з якою впорається будь-який, навіть кулінар-початківець, але головне, все необхідне для його приготування завжди знайдеться на кухні. Мало того, вибираючи різні консерви, ви отримуєте нові смаки.
Інгредієнти:

  • 1 банка рибних консервів
  • 3 картоплини
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 3 столові ложки рису
  • 2 л води
  • 2 лаврові листи
  • зелень, сіль
  • олія
  • чорний мелений перець.
  • Приготування:

    Овочі очистити. Картоплю нарізати невеликими шматочками, моркву – соломкою, а цибулю – дрібним кубиком.

    Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору, додати моркву і смажити до м’якості.

    Картоплю опустити в киплячу воду, через 5 хвилин додати промитий рис, а ще через 5 хвилин – овочеву піджарку та лавровий лист.

    Рибні консерви розібрати на невеликі шматочки і разом із заливкою ввести в суп за 5 хвилин до готовності, досолити до смаку.

    Під час подавання суп із рибних консервів приправити чорним меленим перцем та подрібненою зеленню.

    Джерело

    Читайте також  Веганський «Олів'є» — без яєць і м'яса

    Be the first to comment

    Leave a Reply