Суп з рибних консервів

Суп з рибних консервів – страва, з якою впорається будь-який, навіть кулінар-початківець, але головне, все необхідне для його приготування завжди знайдеться на кухні. Мало того, вибираючи різні консерви, ви отримуєте нові смаки.
Інгредієнти:

  • 1 банка рибних консервів
  • 3 картоплини
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 3 столові ложки рису
  • 2 л води
  • 2 лаврові листи
  • зелень, сіль
  • олія
  • чорний мелений перець.
  • Приготування:

    Овочі очистити. Картоплю нарізати невеликими шматочками, моркву – соломкою, а цибулю – дрібним кубиком.

    Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору, додати моркву і смажити до м’якості.

    Картоплю опустити в киплячу воду, через 5 хвилин додати промитий рис, а ще через 5 хвилин – овочеву піджарку та лавровий лист.

    Рибні консерви розібрати на невеликі шматочки і разом із заливкою ввести в суп за 5 хвилин до готовності, досолити до смаку.

    Під час подавання суп із рибних консервів приправити чорним меленим перцем та подрібненою зеленню.

    Джерело

    Читайте також  Корисний десерт без цукру

    Be the first to comment

    Leave a Reply