За цим простим і універсальним рецептом також можна приготувати котлети з оселедця, хека, минтая чи будь-якої іншої риби.
Інгредієнти:
Для паніровки:
Батон, скибка 1 шт.
Борошно пшеничне 1 ст. л.
Паприка мелена 1 ч. л.
Зелень кропу сушена 1 ч. л.
Для смаження:
Олія соняшникова рафінована за смаком.
Салаку розморозьте, помийте, видаліть хвости і голови з нутрощами, промийте.
Рибу, сир і цибулю пропустіть через м’ясорубку. Батон грубо натріть. Приправте фарш сіллю і перцем, додайте суху цибулю, мускатний горіх, сирі яйця, половину крихт батону й олію. Все ретельно перемішайте.
Для паніровки змішайте решту крихт з борошном, паприкою і сухим кропом.
Сформуйте з фаршу котлети, обкачайте в паніровці. Смажте на олії до рум’яності, переверніть, накрийте кришкою і доведіть до готовності.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.