Шпинатні роли з червоною рибою

Не лякайтеся, якщо тісто на млинці вийде рідким — так і потрібно. Головне — добре просмажити їх та не наливати забагато тіста на сковороду.
Інгредієнти:

  • Шпинат 150 г
  • Вода 250 г
  • Яйце куряче, велике 3 шт.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Борошно пшеничне 250 г
  • Олія соняшникова 6 ст. л.
  • Молоко 2,5% 250 г.
  • Начинка:

    Лосось слабосолений 200 г
    Вершковий сир 200 г
    Авокадо 1 шт.
    Огірок 2 шт.

    Залийте листя шпинату кип’ячено водою, накрийте та запарюйте 5 хвилин. Викладіть у блендер.

    Додайте яйця, знову збийте. Додайте цукор, сіль та борошно, ще раз збийте.

    Додайте олію та молоко, знову збийте.

    Посмажте млинці по декілька хвилин з обох боків.

    Для начинки викладіть на млинець крем-сир, нарізані смужками огірки, авокадо та червону рибу, як показано на відео. Скрутіть у рулет та подавайте.

    Джерело

    Читайте також  Грибна юшка з картопляними галушками

    Be the first to comment

    Leave a Reply