Цей суп може стати вашим улюбленим!
Інгредієнти:
Каструлю на 4 літри наповнити водою, лишаючи зверху простір завбільшки у три пальці.
У киплячу підсолену воду покласти курятину. Я використовую супові набори — залишки кісток із м’ясом після приготування інших страв з крильцями та шиями. Такий набір не обов’язково збирати самостійно, його можна купити у багатьох супермаркетах. Він найкраще підходить для бульйону, адже завдяки шкірці, кісткам та жилам він виходить наваристим та запашним. Також можна використати чверть — гомілку зі стегном.
Поки бульйон вариться, нарізати оливки кільцями (не тонко, з однієї оливки має вийти приблизно три кільця), сирки — на крупні квадратики. Половину морквини нарізати кружками, картоплю — кубиками приблизно по 5 сантиметрів.
Коли бульйон буде майже готовий, дістати курятину, обрізати м’ясо з кісток та повернути до супу. Також додати картоплю, через 5-7 хвилин — пів склянки макаронів.
За кілька хвилин додати сирки, постійно помішуючи суп. Сирки мають повністю розтанути. Залишити на повільному вогні на 2-3 хвилини.
Додати моркву та оливки, ретельно перемішати та залишити ще на 3-5 хвилин.
Розлитий по тарілкам суп посипати зеленню та сухариками з білого хліба.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.