Подавати до столу готовий янтик рекомендується відразу ж після приготування, оскільки саме в гарячому вигляді він має найхрумкішу скоринку і найніжнішу начинку всередині.
Інгредієнти:
Приготуємо тісто. У миску просійте борошно, додайте сіль та рослинну олію. Перемішайте.
Зробіть у борошні заглиблення, влийте окріп і замісіть тісто. Тісто має бути еластичним.
Дайте тісту «відпочити» 30-40 хвилин.
Приготуємо начинку. Покладіть в миску 350 г фаршу, велику цибулю і часник. Подрібніть все за допомогою блендера.
Додайте до фаршу 60 мл холодної води, сіль та чорний перець.
Тісто поділіть на 12 частин.
Кожну частину розкатайте в тонке коло. На одну половину кожного кола покладіть одну столову ложку фаршу, а другою половиною закрийте. Закріпіть краї.
Добре розігрійте сковороду та покладіть на неї коржики. Смажте на сухій сковороді під кришкою — на середньому вогні (приблизно по 3 хвилини з кожного боку).