Крем з баклажанів

Швидка та легка у приготуванні, ця закуска готується за допомогою блендера. Вам просто потрібно змішати всі ці інгредієнти разом, поки ви не отримаєте однорідну та насичену консистенцію.
Інгредієнти:

  • Баклажан 1 шт.
  • Олія оливкова 20 мл
  • Часник, зубчики 1 шт.
  • Пармезан тертий 1 ст. л.
  • Базилік зелений, пучок 1 шт.
  • Сіль і перець чорний мелений за смаком.
  • Баклажан промийте та обсушіть, потім покладіть на деко, застелене пергаментним папером, і наколіть його виделкою. Запікайте в розігрітій до 200°C духовці близько 20 хвилин, дістаньте і залиште остигати. Після охолодження акуратно зніміть шкірку, а потім відріжте хвостик.

    М’якоть поріжте смужками, відкиньте на друшляк і дайте стекти хоча б пів години. Потім покладіть її у чашу блендера, додайте зубчик часнику, тертий пармезан, олію, кілька листків базиліку і приправте сіллю. Збийте до консистенції густого й однорідного крему.

    Перекладіть баклажановий крем у піалу і додайте кілька листочків базиліку, кілька крапель олії та мелений перець.

    Джерело

    Читайте також  «Спартак»: як приготувати улюблений торт з дитинства?

    Be the first to comment

    Leave a Reply