Капкейки-піци

Хочемо здивувати вас порційною стравою для будь-якого домашнього свята. Солоні капкейки з овочами, ковбасою і сиром є цікавою інтерпретацією піци в мініатюрі.
Інгредієнти:

  • Вода 75 мл
  • Оливкова олія 0.5 ст. л.
  • Цукор 0.5 ч. л.
  • Сіль 0.2 г
  • Дріжджі сухі 6 г
  • Борошно 180 г.
  • Для начинки:

    Твердий сир 400 г
    Консервована кукурудза 200 г
    Копчена ковбаса 350 г
    Томати 2 г
    Перець болгарський червоний 1 шт.
    Зелений болгарський перець 1 шт.
    Сметана 20% 60 мл
    Кетчуп 40 мл.

    Для тіста у миску просійте борошно, додайте сіль, цукор, дріжджі й розмішайте. У теплу воду влийте олію і налийте цю суміш у борошно.

    Замісіть однорідне еластичне тісто, накрийте його рушником і залиште підходити на пів години.

    Для начинки ковбасу наріжте кубиками. Овочі помийте, помідори поріжте кубиками, перці почистьте від серцевин і наріжте квадратиками. Сир натріть.

    Змішайте кукурудзу, нарізані інгредієнти, 300 г сиру, сметану, кетчуп і добре перемішайте масу.

    Тісто тонко розкачайте на посипаній борошном поверхні, склянкою виріжте кружальця. Розкладіть їх у формочки для капкейків, притисніть до стінок і наповніть начинкою. Зверху посипте рештою сиру.

    Випікайте у розігрітій до 180°C духовці 25-30 хвилин до золотистого кольору. Одразу подавайте готові піци-капкейки до столу!

    Джерело

    Читайте також  Сирники на манці з горіхами і родзинками

    Be the first to comment

    Leave a Reply