Хочемо здивувати вас порційною стравою для будь-якого домашнього свята. Солоні капкейки з овочами, ковбасою і сиром є цікавою інтерпретацією піци в мініатюрі.
Інгредієнти:
Для начинки:
Твердий сир 400 г
Консервована кукурудза 200 г
Копчена ковбаса 350 г
Томати 2 г
Перець болгарський червоний 1 шт.
Зелений болгарський перець 1 шт.
Сметана 20% 60 мл
Кетчуп 40 мл.
Для тіста у миску просійте борошно, додайте сіль, цукор, дріжджі й розмішайте. У теплу воду влийте олію і налийте цю суміш у борошно.
Замісіть однорідне еластичне тісто, накрийте його рушником і залиште підходити на пів години.
Для начинки ковбасу наріжте кубиками. Овочі помийте, помідори поріжте кубиками, перці почистьте від серцевин і наріжте квадратиками. Сир натріть.
Змішайте кукурудзу, нарізані інгредієнти, 300 г сиру, сметану, кетчуп і добре перемішайте масу.
Тісто тонко розкачайте на посипаній борошном поверхні, склянкою виріжте кружальця. Розкладіть їх у формочки для капкейків, притисніть до стінок і наповніть начинкою. Зверху посипте рештою сиру.
Випікайте у розігрітій до 180°C духовці 25-30 хвилин до золотистого кольору. Одразу подавайте готові піци-капкейки до столу!
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.