Яблучні деруни — соковиті млинці по-українськи

На приготування яблучних дерунів потрібно всього 20 хвилин, але, головне, що для цього десерту не треба вмикати духовку. А це, безумовно, прискорює процес і економить ваш час.
Інгредієнти:

  • Яблуко 3 шт.
  • Яйця курячі 2 шт.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Кориця мелена 1 ч. л.
  • Мускатний горіх мелений 1/2 ч. л.
  • Ваніль 10 г
  • Борошно пшеничне 3 ст. л.
  • Масло вершкове 73% за смаком.
  • З яблук видаліть шкірку, натріть їх у миску на середню терку. Вбийте яйця по одному. Додайте у суміш цукор, мелену корицю, мелений мускатний горіх, ваніль і борошно. Добре перемішайте, щоб об’єднати інгредієнти.

    Сковороду змастіть вершковим маслом. Столовою ложкою викладайте на дно яблучну масу і надайте їй потрібної форми. Обсмажуйте деруни з обох сторін на середньому вогні до гарного золотистого кольору.

    Джерело

    Читайте також  Сирний суп з броколі і беконом у круглому хлібі

    Be the first to comment

    Leave a Reply