Грибна солянка

Грибна солянка точно урізноманітнить ваше обіднє меню і не спустошить домашній бюджет, адже у ній немає кількох видів м’яса, як у класичній версії. Зірки цього пікантного, насиченого й ситного супу — гриби.
Інгредієнти:

  • Вода 1 л
  • Печериці 150 г
  • Гриби солоні 100 г
  • Огірки солоні 100 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Паста томатна 40 г
  • Оливкова олія 40 мл
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Огірковий розсіл 150 мл
  • Сіль, перець чорний мелений і зелень за смаком.
  • Цибулю і моркву почистьте, дрібно наріжте й підсмажте у розігрітій з олією сковороді до напівготовності. Солоні гриби й огірки поріжте кубиками, додайте у сковороду разом із томатною пастою. Перемішайте і протушкуйте 5 хвилин.

    Печериці помийте, наріжте шматочками й покладіть у каструлю з водою. Доведіть до кипіння, посоліть і варіть 10 хвилин. Потім додайте овочеву засмажку, розсіл, лавровий лист, перець і варіть 15 хвилин.

    Джерело

    Читайте також  Крабовий салат по-японськи

    Be the first to comment

    Leave a Reply