Деякі провінції Канади мають доволі холодний клімат, тому гороховий суп у країні люблять і доволі часто готують. Цей простий рецепт горохового супу можна сміливо назвати міжнародним, хоча у Канаді його називають франко-канадським, і ми, звісна річ, залишаємо за канадцями це право.
Інгредієнти:
Помийте та обсушіть м’ясо. Наріжте великими шматочками. Очистьте та наріжте кружальцями моркву. Очистьте та наріжте великими кубиками картоплю. Грубо наріжте чищену цибулю.
Залийте м’ясо водою у великій каструлі та доведіть рідину до кипіння. Зніміть пінку та готуйте м’ясо 1 годину на вогні, трохи меншому, ніж середній. Через годину додайте в каструлю горох, знов доведіть рідину до кипіння та готуйте 20 хвилин.
Через 20 хвилин після додавання гороха покладіть у каструлю картоплю, моркву та цибулю. Розчавіть очищені зубчики часника ножем. Додайте сіль, перець, часник та лавровий лист. Готуйте 20 хвилин.
Дрібно наріжте вимиту та висушену петрушку. Відкрийте кришку, приберіть із супу лавровий лист, додайте петрушку. Закрийте кришку та вимкніть вогонь. Дайте страві постояти 30 хвилин і подавайте.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.