KAZKA і ALEKSEEV випустили спільний трек — “Поруч”

KAZKA і ALEKSEEV

У важкі моменти, в моменти щастя і радості — важливо, щоб поруч була людина, яка може розділити з тобою незабутні події життя у всій повноті її фарб і несподіваних поворотів. На перший погляд, свіжий сингл “Поруч” — пісня, проспівана саме про це. На ділі ж, історія виявляється набагато ширшою…

Група KAZKA і ALEKSEEV зустрілися випадково. Їх спільна композиція — перша пісня з саундтреку до анімаційного серіалу “KAZKA. Таємниця Чарголоса”, який був анонсований буквально за кілька днів до прем’єри синглу. За сюжетом серіалу маленька дівчинка Казка залишає магічний ліс, в якому вона росла і відправляється в складний і вороже налаштований мегаполіс, щоб, пройшовши складні випробування і масу пригод, домогтися заповітної мрії — розкрити свій головний талант і знайти покликання — співати!

Прототипом головної героїні серіалу послужила вокалістка групи KAZKA Саша Зарицька. Сама вона каже, що старт мультфільму став для неї новим потужним творчим імпульсом:

Прямо на наших очах група KAZKA перетворюється в цілий Всесвіт. Світ музики і пісень, що ми ретельно створювали разом з командою в останні роки тепер доповнено новими гранями — книга “Чарголос”, VR-гра, а тепер ще й мультфільм! Записати пісню для однієї з ключових його сцен — відповідальна, складна і дико захоплююча завдання.

KAZKA і ALEKSEEV випустили спільний трек — "Поруч"
KAZKA 

Варто було групі почати думати над записом першої пісні, як почала відбуватися справжня магія! У команді KAZKA виникла ідея записати першу пісню до мультфільму в дуеті зі співаком ALEKSEEV і буквально на наступний день сам ALEKSEEV вийшов на KAZKA з пропозицією зробити спільну пісню. Співаків пов’язує багато спільного. Наприклад, міжнародний успіх. Композиції обох артистів увійшли у світовий чарт Top-100 сервісу Shazam. Крім того, вокалістка KAZKA Саша Зарицька і Микита Алексєєв зустрічалися в четвертому сезоні шоу “Голос країни”, як конкуренти, які борються за місце в фіналі.

Це той випадок, коли творчість народжується невипадково! Ніби якісь Вищі сили ведуть вас назустріч одне одному! каже музикант.

KAZKA і ALEKSEEV випустили спільний трек — "Поруч"
ALEKSEEV

Читайте також  Посол Великої Британії похвалилася легендарним рожевим капелюшком Kalush

Цікаво, що автором музики до синглу “Поруч” став відомий композитор Руслан Квінта. Автор поворотного для кар’єри ALEKSEEV хіта “Пьяное солнце” — пісні, що так само як і “Плакала”, свого часу, прорвалася на вершину міжнародного Shazam-чарту.

Завдання написати пісню для анімаційного серіалу — новий виклик і для мене самого. Цього разу ми повинні були зробити пісню для всієї родини, яка сподобається і дорослим, і дітям. Якщо це трапиться, я буду просто щасливий! каже Руслан.

Текст для пісні написала відома інді-співачка Катя Офліян з групи Ofliyan, яка вже не раз працювала з KAZKA. Пісні авторства Каті раніше входили до альбому NIRVANA.

KAZKA і ALEKSEEV випустили спільний трек — "Поруч"
KAZKA і ALEKSEEV

Нагадаємо, в мережі вже доступний тизер серіалу “КАZKA. Таємниця Чарголоса”. Творці планують випускати фрагменти першого епізоду у найближчий час на офіційному YouTube каналі KAZKA. Крім того, KAZKA і ALEKSEEV презентували сингл “Поруч” в музичній паузі шоу “Танці з зірками”.

Сингл “Поруч” вже доступний для стрімінгу і скачування у всіх онлайн-магазинах.