Cardi B зійшлася з чоловіком Offset?

Cardi B та Offset

Відома реперка Cardi B, яка у вересні приголомшила шанувальників новиною про розлучення з чоловіком Offset, зійшлася з “майбутнім колишнім”. Такої думки дотримуються ЗМІ і шанувальники пари, після того, як артистка запросила на вечірку з нагоди свого дня народження Offset. Під час свята пара багато цілувалася і обіймалася, а в мережі чоловік залишив зворушливе привітання своєї коханої.

Цілком логічно, що у шанувальників виникли питання, відповісти на які Cardi B вирішила в прямому ефірі на своїй сторінці в соцмережі. Реперка розповіла, що відбувається між нею та Offset. За її словами, вони дійсно возз’єдналися, але не заради піару, а просто тому, що їм добре разом, передає eonline.com.

Ні, я просто божевільна с*ка. Важко не поговорити зі своїм кращим другом. Дуже складно цього не робити. І дійсно важко бути без чл*на різко прокоментувала співачка.

Cardi B зійшлася з чоловіком Offset?
Cardi B

Проте, за словами інсайдерів, процес розлучення пари все ще триває і колишні кохані технічно розділені. Вони зустрічаються час від часу зустрічаються і намагаються якомога краще виховувати спільну доньку.

Читайте також  Слава Камінська наважилася на чергову пластичну операцію