Оксана Байрак розповіла про рольові ігри у своїх відносинах: “Ми витворяли таке!”

Оксана Байрак

Щосереди на СТБ в ток-шоу “Про що мовчать жінки” легендарна Оксана Байрак з експертами підіймають важливі і спірні теми, про які не заведено говорити. Героїню програми “Секс утрьох” Марту турбувало питання — чи готова вона запросити в ліжко третю, на чому так наполягає її чоловік. Експерти програми допомогли дівчині розібратися, а Оксана Байрак дала пораду, грунтуючись на своєму досвіді. Знаменита режисерка і телеведуча розповіла про рольові ігри в свій перший шлюб.

Головна героїня ток-шоу “Про що мовчать жінки” — Марта — звернулася до Оксани Байрак за допомогою. У дівчини щасливий шлюб, вони з чоловіком разом вже 9 років і виховують чарівну дочку. Однак нещодавно чоловік запропонував секс утрьох і зізнався, що це його велика сексуальна фантазія. Про всі “за” і “проти” розповіли експерти ток-шоу.

  1. Найголовніше, на думку психологів, це усвідомлене і обопільне бажання такого розмаїття по обидва боки. Тільки коли обидва партнери готові, вони отримають задоволення. Ні в якому разі не можна йти на поводу у партнера, якщо ви не хочете сексу втрьох — це загрожує травматичним досвідом, образою і злістю на партнера і розставанням.
  2. Якщо обидва усвідомлено хочуть запросити в ліжко третього, вони повинні проговорити всі деталі, кожну дрібницю. Обговорити всі нюанси, хто це буде — чоловік чи жінка, що можна робити, а що ні, які пози і дотики допустимі, стоп-слово і багато іншого.
  3. Експерти також радять не запрошувати для сексу втрьох знайому людину.

Запросіть третього собі в ліжко, а не в життя. Людина не повинна бути знайомим, нехай це буде разовий епізод, обов’язково не у вас вдома. Існує маса сайтів знайомств, знайдіть людину, яка сподобається вам обом, зустріньтеся з нею, обговоріть всі деталі. Важливо, щоб між вами була хімія і магія, запевняє власниця готелю для рольових ігор.

Оксана Байрак розповіла про рольові ігри у своїх відносинах: "Ми витворяли таке!"
Ток-шоу “Про що мовчать жінки”

Читайте також  Тарас Тополя закликав готуватися до розвалу Росії та зміни її політичного режиму

  1. Гігієна насамперед. Всі партнери повинні здати аналізи на інфекції, що передаються статевим шляхом, а чоловік обов’язково повинен використовувати бар’єрну контрацепцію.
  2. У сексуальних фантазій немає ні гендеру, ні оцінки. Не буває поганих або хороших, правильних або неправильних фантазій. Ставитися до цього варто як до захопливої пригоди.
  3. Важливо прописати з партнером свої сексуальні фантазії — які ви можете реалізувати зараз, які втілили б пізніше і які ймовірно ви ніколи не реалізуєте. Можна відвідати різні спеціальні вечірки сексуальної різноманітності, в яких панує атмосфера еротизму. Так ви можете відчути з партнером, що вам обом цікаво. Можливо, вам і не знадобиться третій.

Своєю чергою Оксана Байрак порадила героїні спочатку поекспериментувати удвох. Вона зізналася, що в першому шлюбі також привносила різноманітність в інтимне життя.

Коли мені було 22 роки, я активно займалася спортом і важила 44 кілограми. Одного разу я одягла коротку спідничку, прекрасні панчохи у сітку і шпильки. Ми з чоловіком поїхали на день народження до друзів, сіли в трамвай на задні сидіння, і я зрозуміла, що хочу пограти в дівчину легкої поведінки! Ми витворяли таке! Я тільки просила чоловіка поглядати, щоб ніхто не викликав міліцію. Нам довелося вийти з трамвая, і зайнятися запаморочливим коханням десь за рогом. І це було прекрасно і дуже завело чоловіка, хоча ми і були молоді, але я розуміла що потрібно щось привносити в сексуальні відносини, зізналася Оксана Байрак.

Оксана Байрак розповіла про рольові ігри у своїх відносинах: "Ми витворяли таке!"
Оксана Байрак