Злата Огнєвіч про зайву вагу на карантині: як співачці вдалося позбутися кілограмів

Злата Огнєвіч 

За лаштунками святкового концерту “Музична платформа. Українська пісня. Львів 2020” зірка українського шоу-бізнесу Злата Огнєвіч вразила зізнанням про зайву вагу. Виявилося, через порушені графіки, пов’язані з карантинними обмеженнями, співачка дозволяла собі “заборонені” смаколики.

Під час карантину у мене було +4 кг. Швидко позбутися яких допомогли тренування – 3 рази на тиждень, до того ж я перестала їсти кексики. Зізнаюся чесно, під час карантину я їла дуже багато кексів і круасанів, адже у мене, як і у всіх, була артистична депресія – раптом “бах”, і зникли всі улюблені гастролі, концерти. Тож я, щоб не падав градус гарного настрою, купувала різні смаколики, але зараз я вже з цим зав’язала, зізнаюся, розповіла Злата Огнєвіч за лаштунками концерту “Музична платформа. Українська пісня. Львів 2020”.

Злата Огнєвіч про зайву вагу на карантині: як співачці вдалося позбутися кілограмів
Злата Огнєвіч 

До того ж підтримувати чудову форму співачці допомагають спеціальні рецепти, за якими вона власноруч готує собі користі страви.

Я завжди собі готую власноруч, особливо сніданки! Наприклад, лляна каша або краш із авокадо, де треба змішати авокадо, томати, оливкову олію, сіль, перець, сік лимону – це дуже-дуже смачно! коментує артистка на знімальному майданчику каналу “Україна”.

Та навіть якщо зірці захочеться поласувати солодким, вона замінює його корисним печивом, рецептом якого поділилася із задоволенням.

У мене смачний дієтичний рецепт. Я беру вівсяні і кокосові пластівці, трохи кокосової олії та два спілих банана, роблю з цих продуктів однорідну в’язку масу, а ще можна додати волоських горіхів і мигдалю. Запікаю у духовці при 190 градусах 15-17 хвилин. Виходить таке смачне і корисне веганське печиво, розповіла співачка Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч про зайву вагу на карантині: як співачці вдалося позбутися кілограмів
Злата Огнєвіч 

Вже 24 серпня о 22:00 в День Незалежності глядачі каналу “Україна” зможуть переглянути святковий концерт “Музична платформа. Українська пісня. Львів 2020”, на якому заспівають українські артисти – Злата Огнєвіч, Ірина Федишин, Арсен Мірзоян, Gena VITER, TAYANNA, Артем Пивоваров, Ivan NAVI, Мята, JERRY HEIL, гурт “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” та інші.

Читайте також  Лопес поскаржилася, що вже 30 років бореться із сивиною.

Нагадаємо, Злата Огневич зняла кліп з відомими блогерами про любов жінки до себе.