
Цей рецепт ідеально поєднує в собі легкий, але насичений томатний суп і хрусткі гарячі бутерброди з смаженою моцарелою.
Інгредієнти:
Для смаженої моцарели:
майонез
8 скибочок хліба без кірки
200 г тертої моцарели
70 г вершкового масла
орегано.
Як приготувати:
Для супу подрібніть томати. Якщо використовуєте свіжі, бланшируйте їх і теж подрібніть. Вилийте томати в каструлю з бульйоном.
Додайте цибулю, вершкове масло, орегано і цукор. Приправте сіллю і перцем, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і готуйте 15-20 хвилин.
Для бутербродів намажте тонкий шар майонезу на одну сторону кожної скибочки хліба. Посипте сиром і орегано, накрийте іншою скибочкою хліба, майонезом вниз.
Обсмажте бутерброди на вершковому маслі з обох боків по 2-3 хвилини до хрусткої скоринки.
Суп ретельно подрібніть блендером до стану пюре, додайте сіль і перець на смак.
Подавайте гарячий суп разом зі смаженою моцарелою для повноти смаку.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.