
Суп з лисичками — перша страва з ніжним грибним ароматом. Спочатку обсмажимо гриби з цибулею і морквою, потім додамо в каструлю з картоплею. Усе просто, а смак незрівнянний.
Інгредієнти:
Лисички добре промийте, почистьте і наріжте шматочками. Залийте холодною водою і варіть 20 хвилин.
Тим часом цибулю і моркву очистьте, цибулю подрібніть, моркву натріть.
У сковороді розтопіть вершкове масло і спасеруйте (швидко обсмажте) цибулю з морквою до м’якості.
Додайте лисички, посоліть, поперчіть і смажте 10 хвилин, періодично помішуючи.
Тим часом картоплю почистьте і наріжте кубиками.
У каструлі закип’ятіть воду (1,5 л) і покладіть у нього кубики картоплі, смажені лисички з овочами та лавровий лист (1 шт.). Доведіть до кипіння, посоліть і варіть 10 хвилин. Вийміть лавровий лист.
Розлийте готовий суп порційно по тарілках, додайте сметану і подрібнену зелень.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.