Навіть влітку інколи хочеться теплої страви! Приготуємо дуже смачний борщ із зеленим горошком — наваристий, запашний. Страва сподобається всій родині та збагатить організм енергією!
Інгредієнти:
Почистьте та вимийте картоплю. Наріжте її кубиками.
Почистьте й вимийте буряки, наріжте їх тонкою соломкою.
Почистьте цибулю, наріжте її кубиками. Вимиту моркву натріть на великій тертці. Капусту дрібно нашаткуйте.
Влийте в каструлю 2 л води, поставте на вогонь. М’ясо наріжте кубиками та складіть у каструлю. Варіть, знімаючи шум.
Розкришіть у каструлю бульйонний кубик, додайте лавровий лист та суміш сухих овочів. Варіть, доки м’ясо побіліє.
Вилийте на пательню олію, додайте половину нарізаної цибулі, половину моркви. Коли підсмажиться, додайте кетчуп.
Покладіть у каструлю нарізаний соломкою буряк, несмажені моркву та цибулю, картоплю. Посоліть до свого смаку. Коли овочі стануть напівм’якими, додайте капусту, зелений горошок та піджарку. Вимиту петрушку наріжте дуже дрібно та додайте в борщ.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.