MamaRika зізналася, чому не носить декольте після збільшення грудей

Українська співачка MamaRika, справжнє ім’я якої Анастасія Середа, відверто розповіла про своє рішення зробити пластику грудей після народження сина Давида. В інтерв’ю для ютуб-каналу Маші Єфросиніної 35-річна зірка сцени зізналася, що повідомила чоловіка Сергія про те, що зробить операцію зі збільшення грудей, відразу ж після того, як дізналася про свою вагітність.

Читайте також: Помер актор-путініст Роман Мадянов, який зіграв у «Солдатах»

За словами MamaRika, вона розуміла, що у неї після пологів буде багато молока і груди втратять естетичний вигляд після годування дитини через птоз (опущення внаслідок розтягування та втрати пружності шкіри). Подібна ситуація була в її мами.

«Коли я побачила дві смужки на тесті, у цей день створився конверт “Сіськи”. Це був бартерний договір, тому що я сказала: “Якщо ми народжуємо дитину, ми фігачимо сіськи”. Тому що я знала, що в мене буде така сама історія, як у моєї мами, я знала, що в мене буде багато молока. Це було усвідомлене рішення ще задовго до вагітності, бо я підозрювала, що так буде», — пояснила вона.

Виконавиця наголосила, що зробила пластику для себе, а не для інших людей. Вона не одягає одяг з декольте, щоб демонструвати нову форму грудей, оскільки їй важливо подобатися самій собі, а не добиватися приємних відгуків від оточення.

«Для мене як для жінки важливо собі подобатися. Я зробила груди не для Сергія, не для Instagram, не для людей, а для себе, тому я сьогодні сиджу не в декольте. Розумієш, мені важливо, що вони там є і я можу заглянути туди. Мені важливо підійти до дзеркала і бачити, що я навіть не те, що щось нове для себе зробила, а повернула собі своє», — поділилася MamaRika.

Читайте також  Лія Ахеджакова та Чулпан Хаматова втратили роботу через підтримку України

Печать страницы

Be the first to comment

Leave a Reply