Сестру Кейт Мосс госпіталізували через популярний засіб для схуднення

Лотті Мосс відверто розповіла про страшний досвід, який вона пережила під час прийому препарату Оземпік. 26-річна модель, яка є зведеною сестрою супермоделі Кейт Мосс, зізналася, чому вона вирішила приймати ліки від діабету, які стали популярним засобом зниження ваги, в новому випуску свого подкасту  Dream On від 12 вересня.

Читайте також: Ольга Сумська висловилася про акторську кар’єру молодшої доньки

«Я не збираюся вам брехати, народ. Я певно пробувала це. Кілька місяців тому я була незадоволена своєю вагою. У мене була подруга, і вона могла мені дістати. Це було якось нечесно. Я не брешу. Це було від лікаря, але це не було схоже на те, що ви йдете до кабінету лікаря, і він вам його прописує, вимірює ваш тиск і проводить аналізи, що вам потрібно, коли ви приймаєте щось на кшталт Оземпік», — поділилася Мосс.

Дівчина заявила, що препарат «не призначений для зниження ваги у людей не дуже великої статури» і додала, що прийняла дозу, яка «насправді призначалася для людей вагою 100 кг і більше», а її вага на той момент становила близько 50 кг. 

«Ось такі дрібниці я хотіла б знати, перш ніж приймати ліки», — сказала вона, зазначивши, що зробила ін’єкцію в ногу, а не в живіт, щоб відчути себе «менш хворою».

https://www.instagram.com/p/C_eGF1-N4bo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Це було найгірше рішення, яке я коли-небудь приймала, тому якщо це попередження комусь, будь ласка, якщо ви думаєте зробити це, не робіть цього. Мовляв, це того не варте. Я краще померла б у будь-який день, ніж прийняла б це знову», — сказала Мосс.

Лотті повідомила, що крім «нездорового зниження» ваги її рвало, вона відчувала «сильну нудоту» і «ніколи в житті не почувала себе так погано», як за два тижні, що приймала ліки. Потім її госпіталізували.

Читайте також  Дмитро Комаров розсекретив, що покажуть у новому сезоні "Світу навиворіт"

«Якось мені стало так погано. Я сказала своїй подрузі: “Я не можу пити воду. Я не можу пити їжу, жодної рідини, нічого. Мені треба до лікарні. Я почуваюся дуже погано”», — згадує вона.

Мосс сказала, що її очі були «майже запалими», коли вона та її подруга дісталися до відділення невідкладної допомоги о 3 годині ранку.

«Чесно кажучи, це було найстрашніше, що коли-небудь траплялося зі мною в житті. Я сподіваюся, що, говорячи про це і розповідаючи про свій досвід, я зможу показати деяким людям, що цього не варто. Це для діабетиків, а не для схуднення, чесно кажучи. Радійте, що у вас є тіло, яке функціонує та працює, а не піддаєте його чомусь подібному. Це може бути дуже згубним для вашого тіла в майбутньому», — попередила глядачів Лотті.

Печать страницы

Be the first to comment

Leave a Reply