На тлі скандалу з виїздом ексчоловіка: Шаманська оголосила про запуск бізнесу в Україні


На тлі скандалу з виїздом ексчоловіка: Шаманська оголосила про запуск бізнесу в Україні

Українська ведуча, блогерка та інфлюєнсерка Аліна Шаманська через кілька днів після повернення в Україну зі США оголосила про запуск бізнесу. Увечері, 4 липня, знаменитість повідомила, що відкриє власне піар-агентство.

Читайте також: Андрій Лузан із шоу «Леви на джипі» зробив нову заяву про свою мобілізацію

На своїй сторінці в інстаграмі Аліна оприлюднила відео, в якому показала реакцію на цю новину своїх відомих друзів — танцівника та військового Назара Грабара, піарниці та дружини Віталія Козловського Юлії Бакуменко та ведучої ТСН Наталії Островської.

«Я відкриваю власне інста PR-агентство! Поки вітати рано, просто захотілося поділитися тим, над чим ми з командою працюємо вже 3-й місяць. Хочу порадитися з вами щодо назви. Допоможете?»,  — звернулася до фанів Шаманська.

https://www.instagram.com/reel/C9AsmvBomKq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Проте успіх Аліни затьмарив скандал із її ексчоловіком Русланом Ханумаком. У той час, як Шаманська повернулася на батьківщину, гуморист відлетів до США, щоб доглядати їхнього 7-річного сина Артура. Про свій переїзд до Лос-Анджелеса він оголосив за день до повідомлення Аліни про її майбутнє піар-агенство. Жінка отримала чимало негативних відгуків, де її чоловіка називають «ухилянтом», а її порівнюють з іншою блогеркою Танею Пренткович.

На тлі скандалу з виїздом ексчоловіка: Шаманська оголосила про запуск бізнесу в Україні
Аліну Шаманську захейтили за виїзд Ханумака до США instagram.com/shamankaa

Печать страницы

Читайте також  MONATIK відповів хейтерам, які називали його «втікачем» у перші місяці війни

Be the first to comment

Leave a Reply