Шовкопляс висловилася про Винника та Яму, які залишаються за кордоном


Шовкопляс висловилася про Винника та Яму, які залишаються за кордоном

Неля Шовкопляс висловилася про Олега Винника та Влада Яму, які під час повномасштабної війни живуть за кордоном і не повертаються до України. Ведуча ранкового шоу також переконана, що український шоу-бізнес значно змінився, і тепер діють інші правила, які дозволяють новим артистам вийти на сцену. Про це вона розповіла в інтерв’ю “Люкс ФМ”.

Читайте також: Влад Яма розповів про свої заробітки в Маямі

На думку Нелі, вищезгадані діячі почасти втратили себе. У них залишиться певна аудиторія, яка була до них прихильною, але це вже не той рівень популярності й залучення до шоу-бізнесу, який був до початку повномасштабного вторгнення. Вона уважає, що люди зробили свій вибір і відповідатимуть за нього, коли війна закінчиться.

Шовкопляс також виказала радість щодо змін в українському шоу-бізнесі. Їй приємно спостерігати за тим, як молоді й талановиті артисти почали ставати популярними.

Інтерв’юйована згадала таких виконавців, як Kola та Yaktak, і підкреслила, що їхній успіх приносить їй задоволення. За словами ведучої, війна призвела до страшних змін у суспільстві, але з іншого боку, це дало можливість новим талантам посісти гідне місце в шоу-бізнесі, змінивши усталені правила, коли лише невелика група публічних осіб мала доступ до успіху.

Читайте також: Блогер Волошин розповів, у який спосіб виїжджає за кордон

Печать страницы

Читайте також  Тіна Кароль пояснила, чому її 68-річний батько жодного разу не був на її концертах

Be the first to comment

Leave a Reply