Помер актор «Голодних ігор» Дональд Сазерленд

Пішов із життя відомий канадський актор Дональд Сазерленд. Про смерть 88-річної зірки франшизи «Голодні ігри» увечері, 20 червня, оголосив його син Кіфер Сазерленд, який також є успішним актором.

Читайте також: Кацурін показав подарунок на 36-річчя від Дорофєєвої

Заяву про втрату близького родича 57-річний Кіфер розмістив на своїй офіційній сторінці в інстаграмі. Повідомлення він доповнив чорно-білим фото із сімейного альбому, де у дитячому віці позував із батьком.

«З тяжким серцем я повідомляю вам, що мій батько, Дональд Сазерленд, помер. Особисто я вважаю його одним із найважливіших акторів в історії кіно. Він ніколи не лякався ролі, хорошої, поганої чи потворної. Він любив те, що робив, і робив те, що любив, і не можна вимагати більшого. Добре прожите життя», — написав спадкоємець Сазерленда.

https://www.instagram.com/p/C8cgckJJ548/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Подробицями смерті батька Кіфер не поділився, проте ЗМІ поширили інформацію з посиланням на представників кіностудії CAA Media Finance, що Дональд нібито помер після тривалої хвороби в Майамі.

Читайте також: Дочка Круза та Голмс закінчила школу: фото та відео 18-річної Сурі з випускного

Крім знакової ролі президента Коріолана Сноу в серії фільмів «Голодні ігри», Дональд Сазерленд також зіграв містера Беннета в «Гордості і упередженні», «Яструбиного Ока» Пірса в у «Військово-польовому шпиталі», Келвіна Джарретта у «Звичайних людях», капітана Джеррі О’Ніла в «Космічних ковбоях», Нейтана Темплтона в «Жінці-президенті», Майкла Дорна в «Перетикаючи межу», графа Бартолом’ю в «Стовпах Землі» та Франкліна Рейнхардта в «Відіграти назад».

Загалом у фільмографії Сазерленда майже 200 робіт. Актор був лауреатом «Еммі», двох «Золотих глобусів» та почесного «Оскара» за видатні заслуги у кінематографі.

У знаменитості п’ятеро дітей — близнюки Кіфер та Рейчел від другого шлюбу з Ширлі Дуглас та троє синів — Россіф, Ангус та Роуг — від третьої дружини Франсін Расетт.

Читайте також  Наталія Могилевська пішла від молодого красеня і вийшла заміж за 90-річного Дракулу (відео)

Помер актор «Голодних ігор» Дональд Сазерленд
Дональд Сазерленд у «Голодних іграх» ©Lions Gate Films Inc.

Печать страницы

Be the first to comment

Leave a Reply