Козловський вперше розсекретив, куди його перевели із Нацгвардії

Український виконавець Віталій Козловський прокоментував чутки, що він більше не військовослужбовець. Після кількох місяців на фронті у складі бригади швидкого реагування Нацгвардії «Рубіж» артист оголосив, що його перевели в один із підрозділів ЗСУ, проте тоді не зізнався, куди саме.

Читайте також: Серіали Netflix: найкращі на тижні 26 лютого – 3 березня 2024 року

У середу, 6 березня, у свій 39-й день народження Віталій дав інтерв’ю для рубрики «ЖВЛ представляє» ранкового шоу «Сніданок з 1+1». В ефірі телеканалу 1+1 він розсекретив, що після короткочасного перебування у лавах ВСУ його ще раз перевели, і наразі він проходить службу у Національному президентському оркестрі Міністерства оборони України. Козловський зазначив, що на цьому етапі в оркестрі не виступає, а ходить у наряди як інші рядові солдати.

«Дуже хотілося б сказати, що я там співаю, що я соліст чи музикант, але ні, я рядовий солдат, я виходжу в наряди і займаюся своєю військовою справою», — сказав Віталій.

Зірковий іменинник також згадав, як у перші місяці на передовій ледь не загинув під час ворожого артилерійського обстрілу разом зі своїми побратимами по службі.

«Нас орки мочили 2,5 години з двох позицій, снаряди прилітали за 7 метрів від нашого бліндажу, я кажу, що це диво, що ми вижили. Я просто писав рандомно всім знайомим та близьким. Напевно, як останнє прощальне смс, щоб вони берегли моїх рідних. Я сьогодні ще більше розумію цінність життя. Сьогодні, ти вже живеш не моментами, як раніше, а ти живеш кожними хвилинами, кожну хвилину ти використовуєш, ти знаєш, що вона цінна», — зазначив Козловський.

Дивіться сюжет про Козловського з 2:52:50

Печать страницы

Читайте також  Даша Квіткова показала, як у бікіні розслабляється в гарячих джерелах Ісландії

Be the first to comment

Leave a Reply