Шахрая, який «кинув» на гроші Огнєвіч, Руслану та «Скай», оголосили у міжнародний розшук

Організатора концертів українських зірок Тараса Доненка оголосили у міжнародний розшук. Про це повідомила одна із жертв шахрая співачка Злата Огнєвіч у новому випуску програми «Міністерство прем’єр» на телеканалі М1.

Читайте також: Катерина Тишкевич знову опинилась у лікарні: акторка повідомила про травму

Артистка розсекретила, що Доненко вкрав у неї та інших виконавців близько 10 мільйонів гривень і безвісти зник. За словами Злати, засновника концертного агентства Star Label вже немає в живих. Співачка каже, що злодія могли вбити його друзі-злочинці.

Також Огнєвіч трохи привідкрила деталі слідства у цій справі. За інформацією артистки, Доненко, який провернув наймасштабнішу шахрайську схему в українському шоубізнесі, через концерти «відмивав» криптовалюту.

«Якщо брати нас, усіх артистів, загалом він завдав збитків на 10 млн грн. І зараз маю інформацію, що він через ці концерти відмивав криптовалюту. І що взагалі його, можливо, вже немає в живих. Його могли вбити ці “друзі”, злочинці. Наразі у нас є дуже багато різної інформації, частину якої я не можу розголошувати, бо триває слідство. Його вже оголосили у міжнародний розшук», — уточнила Злата Огневич.

Нагадаємо, що у 2023 році жертвами шахрайства Доненка також стали співачка Руслана, гурт «Скай» та лідер гурту «Плач Єремії» Тарас Чубай.

 

Печать страницы

Читайте також  MamaRika показала архівне фото, де їй 20 років

Be the first to comment

Leave a Reply