Єфросиніна показала рідкісне фото з дочкою, яка не любить публічності

Українська ведуча, акторка та блогерка Маша Єфросиніна присвятила новий допис своїй старшій дитині від шлюбу з Тимуром Хромаєвим. На своїй сторінці в Інстаграм телезірка вперше за довгий час розмістила фото з дочкою Наною. Єфросиніна публічно привітала спадкоємицю з 20-річчям і з нагоди свята оприлюднила рідкісний кадр із сімейного альбому.

На архівному знімку Нана ще зовсім маленька. Дівчинка в сорочці персикового відтінку, червоній спідниці та білих колготах позувала на кухні зі своєю зірковою мамою, одягненою в леопардовий халат. 

«Сьогодні тобі виповнилось 20 років, моя єдина й неповторна Нана. Я люблю тебе! Люблю сильно й безмежно. І бажаю лише щасливої долі!» — звернулася до іменинниці Маша.

https://www.instagram.com/p/C3ZhYRhChsj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Нагадаємо, що в одному з інтерв’ю рік тому Єфросиніна заявила, що її дочка зовсім не любить бути в центрі уваги, тому рідко виходить із нею на публічні заходи і не дозволяє знімати себе для дописів у соцмережах. Нана закінчила екстерном коледж у Канаді та вступила до нідерландського університету.

https://www.instagram.com/p/Cot2xaaNkGZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 

Печать страницы

Читайте також  Зірка «Беверлі-Гіллз, 90210» Торі Спеллінг розповіла про аномалію її грудей

Be the first to comment

Leave a Reply