Цей смачний та ніжний крем-суп має ефектний вигляд, але в ньому немає нічого складного, як і в більшості крем-супів. Його можна приготувати з кількох простих інгредієнтів.
Інгредієнти:
Буряк і моркву помийте, почистіть і наріжте невеликими шматочками. Очистіть цибулю і часник, подрібніть. Розігрійте глибоку сковороду з олією, обсмажте цибулю з часником, додайте шматочки буряка і моркви та смажте ще 5 хвилин.
Залийте тушковані овочі бульйоном, посоліть, поперчіть, доведіть до кипіння і готуйте під кришкою на маленькому вогні 30 хвилин. Дайте страві трохи охолонути.
Збийте все блендером, додайте вершки, перемішайте, додайте сіль і перець за смаком. Якщо суп вийшов занадто густий, додайте ще вершків. При подачі посипте зеленню.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.