Банош

опис

Ця страва – візитна картка Карпат.

Інгредієнти

Харчова цінність страви “Банош” (на 100 грам)

  • Білки 7 гр.
  • Жири 13.3 гр.
  • Вуглеводи 18.7 гр.
  • Калорії 223 ккал.

КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01. Залити в каструлю вершки і довести до кипіння, додати сіль.

02. Кукурудзяне борошно промити від лушпиння, злити воду, зібравши лушпиння, а чисте борошно викласти в закипілі вершки, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою заварити густу кашу. Після того, як банош заблищить від жиру, що почав виділятися, каструлю зняти з плити.

Банош

03. Тепер потрібно приготувати зажарку для баноша. Очистити цибулю, вимити і порізати півкільцями, також нарізати кільцями болгарський перець. Порубати на невеликі шматочки бекон.

Банош

04. Відправити бекон і цибулю на сковороду, додати перець і підсмажити на слабкому вогні до золотистого кольору цибулі. Викласти банош в миски, на верх кинути зажарку, посипати подрібненою бринзою.

Банош

Джерело

Читайте також  Китайські пельмені на український лад