TAYANNA презентувала четвертий мініальбом “Жіноча сила”

TAYANNA

Бувши успішною і реалізованої мамою, телеведучою, ментором, блогером і, перш за все, співачкою TAYANNA продовжує розкривати нові грані свого таланту, радуючи шанувальників життєствердними поглядами на світ, які знайшли втілення в четвертому мініальбомі “Жіноча сила”.

Представлені пісні різнопланові, але, попри це, всі вони стилістично оформлені відповідно до фірмового звучання співачки. Разом з саунд-продюсером Віталієм Телезиним TAYANNA експериментує з музичною естетикою 80-х, використовуючи в піснях “Ейфорія” та “100 днів” елементи євродиско і синті-поп, посилюючи ефект вінтажним синтезатором. А в лід-синглі “Жіноча сила” продовжує надихаючу історію свого хіта “Фантастична жінка”, що став два роки тому візитною карткою TAYANNA.

TAYANNA презентувала четвертий мініальбом "Жіноча сила"
TAYANNA

Доповнюють альбом дві балади: “Плачу і сміюся” — трек, написаний і подарований музикантом Сергієм Підкаурою, який зумів відчути і влучити в стан душі співачки. Ще одна лірична пісня “Вийди на світло” — про те, як важливо дбати про свій “внутрішній храм” і слідувати променю світла по якому йдеш і шукаєш своє “місце під сонцем”, виконана в стилістиці ранньої творчості співачки в альбомі “TAYANNA. Портрети”.

TAYANNA презентувала четвертий мініальбом "Жіноча сила"
TAYANNA

Кожен альбом пишу, перебуваючи в різних відтінках стану кохання. Для мене процес створення нового музично матеріалу – ціла подорож, свого роду маленьке життя, яке проживаю від пісні до пісні. Перш ніж слухач почує те, що створювалося протягом року, постійно зазнавало змін. І, здавалося б, коли все готово, я вирішила круто повернути на 360 градусів і змінити концепт платівки. Головним критерієм відбору пісень було серце і те, як воно стукає під час прослуховування. Мені хотілося створити такі композиції, щоб людина відчувала на собі емоційну силу музики, яка часом буквально бере за душу, занурює тебе в стан ейфорії від акорду до акорду, ділиться своїми враженнями TAYANNA.

TAYANNA презентувала четвертий мініальбом "Жіноча сила"
TAYANNA

Читайте також  Демі Ловато вперше розповіла, чому розірвала заручини з Максом Еріхом

Єднальною темою EP є цілюща жіноча сила, наповнена своїми молитвами, настроєм, силою віри і великим бажанням — те, що TAYANNA давно культивує у своїй творчості.

EP “Жіноча сила” вже доступний в Apple Music.