Полякова згадала про початок стосунків із чоловіком, який був тоді одружений з іншою: Не хотів брати у статусі якоїсь коханки

Українська співачка Оля Полякова багато років одружена з бізнесменом Вадимом Буряковським. Одна з найміцніших пар шоу-бізнесу могла б і не бути, якби не рішучість та наполегливість чоловік. У шоу “Дорослі дівчатка” артистка зізналася, що познайомилася із чоловіком на його 40-річчі, де виступала. Після чоловік, тоді ще одружений з іншою, взяв її номер телефону. З того моменту вони почали дружити. Полякова теж була не вільна.

Читайте також: Дочка Олі Полякової зізналася, у скільки їй обходиться життя в Лондоні

За словами Ольги, на початку вони не мали близькості, тільки дружба: “Він не хотів мене ображати, він не хотів мене брати в статус якоїсь коханки. Він мене поважав, і він мене познайомив зі своїм другом”.

Співачка згадала, що коли вирішила попрощатися з хлопцем, то попросила Вадима розірвати з ним стосунки замість неї.

“А Вадик – він найкращий друг. Я з ним про все радилася. Вадик мене дуже підтримував, і він мене морально з цієї ситуації витяг. І якось на цьому моменті ми вже так з ним дуже злилися. Він був дуже мені вже близький. Вадик поїхав до цього мого хлопця. Я не знаю, чотири години його не було, і коли Вадик повернувся, він уже був один”, – згадує виконавиця.

Згодом їхня дружба переросла в щось більше. Бізнесмен пішов від дружини, щоб розпочати стосунки з Поляковою.

“Після всіх цих ситуацій ми вирішили бути разом. На що я йому сказала: “Ти одружений”. Але Вадик швидко рішення приймає,” – зазначила Оля.

Полякова згадала про початок стосунків із чоловіком, який був тоді одружений з іншою: Не хотів брати у статусі якоїсь коханки
Источник: instagram polyakovamusic

Коли вони почали жити разом, співачка завагітніла, після чого одружилися. Хоча вона зізнається, що заміж не планувала.

Читайте також  Дрю Беррімор розповіла про залежність, яка виникла після розлучення

“Ми почали з Вадиком разом жити. Закрутилося до того, що я завагітніла. У мене не було історії, що я хотіла за нього заміж. Мені просто було з ним класно, він для мене був “містер вирішую усі проблеми”. Він тоді робив для мене все. А потім він вирішив зробити мені дитину, хоча каже, що це було випадково, – поділилася зірка.

Зазначимо, що подружжя одружене з 2004 року і виховує двох доньок – Марію та Алісу.


Печать страницы