“Важко викорінити в собі москаля”: Валерій Харчишин висловився про мовчання Олега Винника

Валерій Харчишин висловився про мовчання Олега Винника

Після початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну, Олег Винник різко зник з публічного простору. Він зробив всього кілька публікацій в соціальних мережах, останній раз — на Великдень. Артист не дає інтерв’ю і не бере участі в благодійних європейських концертах. Оля Полякова робила припущення, що у співака серйозні проблеми зі здоров’ям.

Фронтмен гурту “Друга ріка” в інтерв’ю ICTV висловив іншу думку — Валерій Харчишин вважає, що Олег пропав через хитку громадянську позицію.

Не можна бути всім героями, я розумію страх людський. Тим більше якщо це дівчина чи мама. Зрештою, не всі люди розумні. Я не знаю, де Олег Анатолійович Винник. Сподіваюся, що він живий і здоровий. Але дивно. Напевно, є окрема група виконавців, які чекають, що все повернеться, які сподіваються і моляться на те, що пам’ять українців дуже коротка. На жаль, це так, це наша національна трагедія — швидко забувати. Олег Винник багато співав російською мовою. Люди, які прикипіли душею, серцем і струнами до цього, їм важко викорінити у собі москаля, — висловився Харчишин.

 


Печать страницы




Читайте також  Юлія Саніна набила на зап'ясті зображення себе та Тіни Кароль —ефектне тату