Українські знаменитості, які втратили близьких людей під час війни

Алан Бадоєв та Даша Астаф’єва

За час війни, яку розв’язала Росія проти України, багато хто пережив втрату близьких людей, у тому числі й знаменитості. Цих людей навіть не змогли гідно поховати. Хто з вітчизняних зірок втратив рідних під час путінської агресії — дізнайся у нашому матеріалі на наш сайт.

Наталія Могилевська

Від обстрілу окупантів у Маріуполі загинув дядько Наталії Могилевської Олександр, з яким вона провела все дитинство.

На все життя залишу приємні спогади про запах солоного моря, смак смажених косичок з тіста і з цукровою пудрою, виноградник і дуже гарні троянди. У цих трояндах його й поховали, бо поховати по-людськи просто неможливо, — зі сльозами на очах розповідала Наталя.

Українські знаменитості, які втратили близьких людей під час війни
Наталія Могилевська

Андрій Бідняков

У тимчасово окупованому Маріуполі не стало матері телеведучого Андрія Беднякова. Серце жінки не витримало такої кількості стресу.

За час війни я розмовляв із сестрою двічі… Коли вони нарешті змогли виїхати — мені зателефонували родичі. Я зрадів. Але потім зателефонувала сестра і сказала, що мама у комі… “Вона вже у комі давно. Я не стала тобі говорити, щоб не засмучувати. Як з’явилася можливість, ми поїхали… я не хотіла ховати маму біля під’їзду… Як це робили інші. З початку війни мама слабшала з кожним вибухом. Мама хворіла. Але вона б ще ЖИЛА! “Русский мир” — гірше найстрашнішої хвороби. Гірше за рак і альцгеймер. Ця ідеологія та армія тягне на той світ швидше, — написав Бідняков.

https://instagram.com/p/CcAEJ0SD_wg

Попрощатися з матір’ю йому не вдалося, але телеведучий впевнений, що він зможе це зробити після перемоги України та звільнення Маріуполя.

https://instagram.com/p/Ccaf-NXDIgb

Ольга Сумська

У перші дні війни про смерть матері, 88-річної Ганни Іванівни, повідомила народна артистка України Ольга Сумська. За словами акторки, її мама народилася під час голодомору, пережила Другу Світову війну та пішла з життя під час війни.

Читайте також  Макс Чмерковський різко висловився про свою участь у "Холостяку": "Це була помилка"

Ольга зізналася, що завдяки своїй популярності поховали матір гідно, на Байковому цвинтарі, але під звуки вибухів.

https://instagram.com/p/CcEDBNZtDeb

Маша Полякова

Подругу 17-річної доньки Олі Полякової Маші розстріляли окупанти, Вона із сім’єю — мамою та семирічної сестрою їхала в машині з написом “Діти”, коли рашисти відкрили вогонь на поразку.

Їхала моєї Маші подруга. Дівчинка 17 років з мамою та 7-річною сестрою. У машині незатонованій, де було написано “Діти”. Розстріляли матір, розстріляли дівчинку та потрапили в плече… Залишилася семирічна дівчинка, ампутували руку, — поділилася подробицями виконавиця.

https://instagram.com/p/CanLmlysYM0

Алан Бадоєв

Під час війни зупинилося серце й мами українського режисера Алана Бадоєва. Проте подробиці чоловік не розголошував.

Твій ніжний голос зараз звучить у мене в голові. Як ти будила до школи. Як кликала їсти з вікна сьомого поверху, намагаючись з вулиці заманити додому. Як заспокоювала за хвилини моєї слабкості. Я пам’ятаю всі твої пісні, під які засинав на руках. Я дуже люблю тебе матуся ти подарувала стільки щастя та тепла. Я вірю, що твоя енергія вже в польоті і скоро ти отримаєш нову нагоду бути частиною живого. Прошу оберігай нас і приходь у важкі хвилини хоч дощем, хоч квіткою, що розпустилася під снігом, — зворушливо написав Алан Бадоєв.

https://instagram.com/p/Cdx_nRLjP2O

https://instagram.com/p/CdyCpcXDfw7

Даша Астафьєва

Втратила близьку людину і Даша Астаф’єва. У неї померла бабуся. Але поховати її знаменитість не спромоглася. 

Мабуть, немає страшнішого, ніж твою рідну людину ховають чужі люди. Ці фото… Бабуся в труні… Я постійно дивлюся, бо так важко повірити. Добре, що вона була гарною людиною, яка постійно в церкві допомагала. Я ніколи не ховала нікого, збирала, допомагала, але щоб так…, — сказала Даша в інтерв’ю ведучій Наталі Влащенко.

Українські знаменитості, які втратили близьких людей під час війни
Даша Астаф’єва

Читайте також  Міцкевич вперше розсекретив, як потрапив до творчої команди Полякової

Нещодавно Женя Кот розповів, як токсичний дим від пожежі змусив його сім’ю покинути Київ.


Печать страницы