Ксенія Мішина розчулила історіями свого друга, який воює в гарячій точці України

Ксенія Мішина

Українська акторка Ксенія Мішина поділилася історіями про свого друга — бійця ЗСУ, який перебуває зараз в гарячій точці України.

На своєму Інстаграмі артистка опублікувала фронтове відео та сімейне фото свого друга, з яким навчалася в університеті Карпенко-Карого.

У мене є дуже крутий друг, ми разом навчалися, практично росли… Я добре знаю його дружину, старшу дитину. Молодша ще не народилася, але за кілька тижнів до війни подала знак батькам – я тут, я з вами… Ми разом навчалися в Карпенка-Карого.Творча особистість, харизматичний хлопець, здавалося б далекий від війни. Але так тільки здавалося… — розповіла Ксенія Мішина

За словами акторки, її друг декілька разів намагався попасти в ЗСУ, але його не хотіли брати, а тепер він воює в найгарячіших точках на Сході України. Хлопець розповідає Ксенії про всі жахіття війни та запевнює її, що Бог є. Також Мішина додала декілька історій свого друга про те, як йому та його товаришам вдалося дивом врятуватися.

Штаб. Лисичанськ. Кухня. На столі багато спільних чашок, з яких ми п’ємо. Я починаю заварювати чай і раптом розумію – мені потрібна МОЯ чашка, яка в моєму рюкзаку. Виходжу з кухні, проходжу коридор, роблю крок у двері і в кімнату мене заносить уже вибухова хвиля. До кухні прилетіла ракета, яка дивом не вибухнула, а розсипалася, зберігши наші життя. Ще недавно орки підірвали у Сєвєродонецьку хімічний завод, завдання було отруїти нас. Але вітер раптом повіяв у їхній бік! Знов ангели відвели! Ксю, таких історій море. Усі вони про Бога, про Бога на війні! Про його любов і справедливість. Моліться за нас, це те, що нам дуже треба, —поділилася актриса історіями друга

Ксенія Мішина закликає своїх фоловерів молитися за українських воїнів та надсилати їм енергію любові та віри

Читайте також  Настя Каменських розповіла, скільки вони з Потапом заробляють під час війни

https://instagram.com/p/Cenq2-HN5Aj

 


Печать страницы