Прикордонник острова Зміїний, який послав російський військовий корабель, повернувся з полону

Прикордонник Роман Грибов та голова Черкаської ОВА ігор Табурець

Роман Грибов — прикордонник острова Зміїний і автор фрази, що стала гаслом війни в Україні. Саме він сказав “русский военный корабль, иди на х*й” у відповідь на заклик здаватися.

Спочатку вважалося, що Роман загинув, а потім з’явилася інформація, що він разом з іншими прикордонниками знаходиться в полоні. Сьогодні голова Черкаської ОВА Ігор Табурець повідомив, що Роман повернувся на рідну землю.

Мав за честь вітати на Батьківщині нашого без перебільшення легендарного військового. Роман брав участь в обороні острова Зміїний. Черкащанин разом із побратимами продемонстрували всьому світові твердість і міцність українського духу, нашу незламність. Від усієї громади вручив Романові відзнаку “За заслуги перед Черкащиною”. Із такими захисниками ми обов’язково переможемо! Тримаємо стрій! — написав Ігор Табурець.

Сам Роман звернувся до українців зі словами подяки.

Хочу насамперед сказати величезне дякую українському народу за таку підтримку. Ми дуже відчуваємо цю підтримку, нас це надихає. За нами сила, за нами правда, разом ми переможемо. Слава Україні! — сказав Роман Грибов.


Печать страницы




Читайте також  Андрій Шевченко поділився враженнями від повернення у Київ та зустрічі з Зеленським