Маша Виноградова запускає авторське шоу з зірками: чого чекати від нового проєкту

Маша Виноградова

Нещодавно Маша Виноградова приголомшила своїх шанувальників новиною про те, що йде з ролі ведучої ранкового радіопроєкту Let’s go show. У ньому вона пропрацювала протягом семи років і щоранку радувала слухачів своїм голосом, жартами і новинами. Але ніщо не вічне, і далі — тільки більше.

Як виявилося, після завершення одного етапу дівчину чекає новий, масштабніший. І ексклюзивно для tochka.net Маша розкрила подробиці авторського шоу з зірками, прем’єра якого незабаром відбудеться на радіо NRJ і Youtube-каналі ведучої. Чим дивуватиме новинка за участі селебріті, читай в матеріалі.

Шоу не закрилося, воно продовжує існувати. Ми з моїм колегою Френком пропрацювали там 7 років і це було дуже класно, але нічого не вічно. Адже завжди здорово, коли процес приносить шалене задоволення, тому що робота для мене про це, щоб було в кайф. У моєму випадку настав момент, коли втома поборола задоволення. Прокидатися 7 років поспіль о 6 ранку — складно 🙁 Так що дорогу молодим і людям, які горять шоу, а мені час рухатися далі!

Найяскравіший спогад, це те, що завдяки ранковому шоу кілька років тому ми з Френком розігрівали натовп на концерті Енріке Іглесіаса на “Олімпійському” стадіоні. Було десь 80 000 осіб і це було абсолютне божевілля, яке дуже хочеться повторити.

Ще один класний момент, це коли ми ставили рекорд для Книги Рекордів України. У нашу маленьку радіостудію, розміром у 25 квадратних метрів зайшло 100 осіб і в прямому ефірі всі разом сказали “Добрий Ранок, Україно!” Це було неймовірно.

І третій спогад — при старті проєкту у складі “Саша, Маша, Френк”, коли я дізналася, що завагітніла. Як і прийнято перші 3 місяці мовчала про це, мабуть, була забобонна. Після цього було ні до слова, а коли у мене вже став рости живіт, було цікаво, коли і хто перший помітить.

Читайте також  Девід Бекхем показав відео з донькою, на якому він підспівує Елтону Джону

Сенс у тому, що пройшло 6 місяців, я ходила в сукнях з поясом під груди, ніхто не звертав уваги. Поки до нас в студію якось не зайшла колега і не запитала в лоб: “Маш, ти що вагітна?” Я підтвердила і обличчя моїх співведучих, Оооооо, це просто потрібно було бачити, вони були шоковані! (Сміється). Це я не забуду ніколи.

Маша Виноградова запускає авторське шоу з зірками: чого чекати від нового проєкту
Маша Виноградова

Я пішла з ранкових ефірів Let’s Go Show, але не пішла з радіо NRJ, це важливо розуміти. Ми зараз плануємо новий авторський проєкт, в якому буду ведуча тільки я, це скоріше буде у стилі інтерв’ю, але вони будуть дуже непрості. І якраз зараз ми готуємо всі деталі цього проєкту, він буде щотижневий і для мене величезний крок вперед, що я буду знімати його для власного Youtube-каналу і що взагалі у мене буде свій Youtube-канал.

Найцікавіше в цьому шоу буде те, що до нього може докласти себе кожен, хто хоче. Пояснюю (сміється)

Річ у тому, що звичайні люди, фанати якоїсь зірки, можуть поставити своєму кумиру будь-яке питання, яке вони захочуть. І якщо це буде цікаве, гостре чи компрометуюче питання — ми обов’язково візьмемо його в шоу, яке створюємо всі разом. Якщо якась зірка не відповідала вам роками в діректі, тут у неї не буде можливості ухилитися.

Протягом довгого часу я мріяла попрацювати зі Святославом Вакарчуком і так сталося, що нещодавно він став гостем нашого ранкового шоу. Річ у тому, що він не сильно часто ходить по інтерв’ю і для мене буде величезною перемогою, якщо він прийде в моє авторське шоу.

Ну і ще одна мрія, це дістати людину, яка в принципі не дає інтерв’ю крім одного за весь час — це Антон Птушкін. Тому що з ним теж є про що поговорити.

Читайте також  Дженніфер Лопес та Бен Аффлек готують масштабне святкування весілля: цікаві подробиці

Маша Виноградова запускає авторське шоу з зірками: чого чекати від нового проєкту
Маша Виноградова

Оскільки цей проєкт ми створюємо з радіо NRJ, то звичайно ж в ефірі на радіо і на моєму персональному Youtube-каналі. Про всі подробиці я буду розповідати у своїх соціальних мережах, зокрема в Instagram, так що підписуйтесь і нічого не пропустите точно.

Мені гріх було не створити шоу зі знаменитостями, оскільки всю мою кар’єру я була близько шоу-бізнесовій тусовці. І завжди люди з якими я спілкувалася у своїй професійній сфері це наші артисти, тому у мене дуже багато знайомих і товаришів серед них. Тому дуже круто і здорово створити щось нове з ними і показати з іншого боку, з якого зазвичай не підходять наші журналісти.

Найважче в підготовці проєкту те, що попри класну платформу у вигляді радіостанції, потрібних знайомств, про які я згадувала вище, виявилося, що нам на ранкове шоу гостей “подавали на блюдечку”. Оскільки в артистів виходять нові пісні та вони самі хочуть їх презентувати. Тут же зовсім інша історія, я їх кличу і вони виявляються набагато зайнятішими і в чергу ніхто не стає. Тобто, ось тут в плані домовленостей, набагато складніше.

Плюс я самостійно займаюся організацією всієї відеозйомки для Youtube. Для мене це теж нове і не просте.

  1. Тому що до цього шоу може доторкнутися кожен. Поставити своє запитання своїй коханій або нелюбої зірці.
  2. Тому що у цього шоу крім цензурнішої радіоверсії, буде абсолютно життєва і людська Youtube-версія, в якій ми в бесідах з зірками зможемо дозволити собі більше і на це “більше” варто подивитися.
  3. Тому що послухавши і подивившись це шоу ви отримаєте відповіді на всі питання, які теоретично могли вас цікавити про життя тієї чи іншої відомої людини.
Читайте також  Ед Ширан запускає власну колекцію екологічно чистого одягу

Маша Виноградова запускає авторське шоу з зірками: чого чекати від нового проєкту
Маша Виноградова


Печать страницы